BADE logo FC-blauw [Geconverteerd] kopie

BADE Creatieve Communicatie

Wat doet BADE? Als opdrachtgever zit je niet te wachten op extra werk. Dus kies je een bureau waar je wat aan kunt overlaten. BADE is zo’n bureau. Zij helpen je met veel plezier en enthousiasme aan bruikbare adviezen, aansprekende campagnes, gelikte presentaties, unieke huisstijlen, overtuigende promoties en mooie resultaten. Niet creatie om de creatie, maar werk dat werkt.
 
 
 
 
 
 

Kerstgroet van Spaargaren

Spaargaren is een Accountants bureau dat gepositioneerd is in Amsterdam. Spaargaren heeft er voor gekozen om BADE creatieve communicatie als communicatie bureau in te schakelen.
Elk jaar wordt er een media-uiting ontwikkeld voor de kerstdagen, zodat Spaargaren deze kan doorsturen naar haar klanten, deze uiting wordt verwerkt in en 'online magazine'. Deze online magazine bestaat uit drie pagina's die over het bedrijf gaan en met uiteraard een kerstgroet er in.
Ik heb samen met Joël een brainstorm idee uitgewerkt in een filmpje dat één minuut duurt.
Deze is te bekijken als je hier klikt!
kerstgroet
 
 
Mockup_A4_A5_Folder_by_Albori_Ribeiro_2.0

Flyer voor Sherpa

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en ontwikkelen en vrije tijd. BADE Creatieve Communicatie heeft veel flyers gemaakt voor Sherpa, deze flyers zijn opgemaakt in a5 formaat. Deze flyer is gebaseerd op een al eerder gemaakte flyer, en is opgemaakt volgens huisstijl handboek.
 
 

Website voor de CBB

Het Contactgroep Baarnse Bedrijven vertegenwoordigd de bedrijven die in Baarn zijn gevestigd. In het vierde kwartaal van 2017 heeft het CBB contact opgenomen met BADE creatieve communicatie, de website van het CBB werdt niet meer ondersteund door de verschillende browsers die er zijn.
Tijdens mijn stage periode heb ik onder begeleiding de website in elkaar gezet van het CBB. De website is zo ontwikkeld dat het simpel en overzichtelijk te lezen is. Met een hele nieuwe moderne look en de zelfde informatie als de voorgaande website.
Om de website te bekijken klik hier!
cbbaarn